ВИСОКОГРАДБА

  Ние како компанија се стремиме кон активното вклучување во севкупниот процес на градба вклучува детално планирање пред почеток на...

ПОВЕЌЕ ..

TECTROL МОТОРНО МАСЛО

ПОВЕЌЕ ..

ПРОЕКТИРАЊЕ И НАДЗОР

Секоја градба е уникатна, објектите кои ги проектираме се одликуваат со естетика и  функционалност. Ние сме вклучени од  почетокот на...

ПОВЕЌЕ ..

УНИВЕРЗАЛ ИНВЕСТ

ЗАШТО ДА ГО ОДБЕРЕТЕ УНИВЕРЗАЛ ИНВЕСТ

УНИВЕРЗАЛ ИНВЕСТ инженеринг е синоним за изградба на цврсти, асеизмички стабилни домови со стандардизиран квалитет, според најновите трендови во високата градба со голем број на предности од кои ги напоменуваме следните: